Alkohol je fuj

13. 1. 2011 9:15
Rubrika: Nezařazené

Nedávno jsem si uvědomila, že alkohol je opravdu špatná věc. Prostě svinstvo.

Nechci tu psát o lidech, kteří jsou na alkoholu závislí, opíjejí se každý den a pak ubližují svým blízkým, ničí majetek, pobuřují... To je každému jasné, že tudy né.

Já tedy moc nepiju, i když už jsem se v životěpárkrát opila tak, že jsem si nepamatovala, co jsem dělala, a taky jsem měla zvracení a kocovinu, bolest hlavy, atd. Ale to bylo hlavně dřív a vyjímečně.

ale i když se pije málo, tak jednu skleničku, tak to člověku ZMĚNÍ VĚDOMÍ, takže vnímá a chová se jinak. Nezodpovědně. Není pod kontrolou. Proto je správné, že nesmí řídit auto. Já bych zakázala lidem pod vlivem alkoholu skoro vše. Přikurtovala bych je k posteli, dokud nevystřízliví. Sebe nevyjímajíce!

Alkohol způsobil už tolik zla, že se mi chce brečet. Proč to tedy podporovat? Když nesouhlsím s týráním zvířat, tak taky nebudu jíst maso a kožichy. Kdo nesouhlasí alkoholismem, ať teda nepodporuje firmy, které s alkoholem obchodují, pivovary, lihovary, whiskivary atd.

Když nebudeme tyto firmy podporovat, zkrachují a vymizí - to je učení darwina, které platí. 

Právě před pár dny jsem s kamarádkou vypila asi 3 sklínky vína a pocítila jsem, jak je to špatné, že člověk už není tím kým byl, je pod vlivem DROGY. A pod vlivem takové látky může vlastně spáchat cokoli. Může taky umřít. a přitom jsem vypila docea málo. Co teprv ten, kdo vypije třeba pár piv nebo lahev rumu! Ráno jsem ani neměla žádnou kocovinu, ale pocit špinavého svědomí přetrval. Musáím příště ovládnout a nepít to vůbec.

Alkohol je fuj!

Zobrazeno 672×

Komentáře

Evelyn

Kam až dosáhne katolického slunce zář,
tam smích a zpěv a dobré víno máš.
Kde jsem byl,
tak to bylo.
Benedicamus Domino!

Hilaire Bellock

Lederhosen

SüßeÄrznei je fuj.

Zobrazit 2 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková